Mennesker er nuancerede – og det er helt okay

Oplever du nogensinde, at det til tider kan være rigtig svært at finde sin plads og sin rolle i et moderne samfund, hvor alting går så hurtigt, og hvor du har så mange forskellige muligheder? Det kan føles mærkeligt at have det svært i at så progressivt samfund, men du er langt fra den eneste.

Mange mennesker oplever nemlig, at de løse rammer omkring deres tilværelse gør, at de har svært ved at finde sig selv. De føler at de skal kunne definere sig selv ud fra nogle bestemte parametre, men det har de måske svært ved. Og det er der intet galt med.

Du er ikke kun én ting

Det er vigtigt, at du husker, at alle mennesker er sammensatte og komplicerede. Selvom det virker som om, at nogle mennesker har fuldstændig styr på det hele, så er det langt fra sandheden.

Du kan nemlig aldrig definere dig ved kun én eller to ting. Det er helt normalt, at du har mange forskellige ønsker, interesser og endda nogle gange forskellige personligheder alt efter konteksten. Læs bare her, hvor forskellige områder af livet et menneske kan have interesser i.

Aktiv frivillig i sportsmiljøet og vild i sengen

Der hersker tit en fordom om, at man som menneske enten er lidt vild, hensynsløs og lidt fræk, eller at man på den anden side kan være sød, mild og hensynsfuld. Men du skal huske, at der intet galt er i, at begge sider kan herske i dig på én gang.

For eksempel er der intet galt i at have et aktivt og lidt vildt sexliv – for eksempel med mange forskellige partnere og med brug af sexlegetøj fx en magic wand vibrator – og samtidig være den vellidte og organiserede frivillige ved en lokal sportsklub a la herlev-basket.dk.

Interesseret i kultur og vild med lavkultur

På samme måde kan man snakke om, at der tit hersker en opfattelse af, at man enten er meget akademisk og boglig, eller også er mere praktisk orienteret og bedre kan lide de lavkulturelle ting. Men der er altså ingen grund til, at du ikke kan kombinere disse to sider af dig selv.

For eksempel er der intet galt i at læse i en skønlitterær klassiker søndag formiddag og så bruge hele eftermiddagen på at se reality. Der er heller intet galt i både at elske i at gå i teatret og gå i byen og drikke dig fuld.

Stå ved den, du er

Det vigtigste element i alt dette er, at du ikke selv skammer dig over eller er bekymret over den, som du er. Så snart du begynder at undskylde for dig selv, begynder du nemlig at virke mindre autentisk. Og her er det netop autenticitet, der er vigtigt – dette gælder også, hvis du anvender en magic wand vibrator, det er der nemlig intet galt med, tværtimod.

For så længe andre kan mærke, at du står ved dig selv, så vil de helt sikkert ikke stille spørgsmålstegn ved, om dine interesser og hobbyer giver mening sammen eller ej. Så vil de bare se dig, som et helt og nuanceret menneske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *